Webinars Winter School for Audiovisual Archiving 2020: meld je aan!

9 januari 2020

Ook dit jaar zijn de presentaties van de drie gastsprekers van de Winter School for Audiovisual Archiving weer voor iedereen online te volgen als live gestreamde webinar. Meld je aan voor de webinars op 14, 15 en 16 januari.

Lucy Wales, Jonáš Svatoš en Marjolein Steeman zullen als gastsprekers vertellen over hoe zij binnen hun organisaties omgaan met specifieke uitdagingen op het gebied van preservering. De presentaties duren een uur en zijn in het Engels.

Lucy Wales (British Film Institute)

Lucy Wales is bij het BFI verantwoordelijk als Digital Preservation and Data Manager voor het aansturen van het Digital Operations team, de BFI Filmography Diversity Researcher en de planning en implementatie van datacreatie en mediamanagement-workflows voor de Heritage 2022 Video Digitalisation and Diversity Data onderzoeksprojecten.

Jonáš Svatoš (Národní filmový archiv)

Jonáš Svatoš is hoofd van het digitale laboratorium van het Národní filmový archiv. Deze afdeling beheert digitale filmcollecties en is verantwoordelijk voor diensten met betrekking tot de digitalisering van film en andere media. Van oorsprong is hij software engineer en hij richt zich voornamelijk op het implementeren van oplossingen gebaseerd op open standaarden en formats op het gebied van digitale preservering.

Marjolein Steeman (Beeld en Geluid)

Marjolein Steeman werkt aan verschillende projecten op het gebied van preservering en metadata. Zij ontwikkelt en implementeert preserveringsplannen voor nieuwe formaten en archiefdiensten. Marjolein studeerde bestuurlijke informatiekunde aan de VU en was jaren werkzaam als expert op gebied van data-analyse en datamanagement.

Meer informatie

Schrijf hier online in voor de webinars. Houdt na inschrijving uw mail in de gaten. Kort voor deelname zal een link worden gestuurd naar de webinar.

Wil je op de hoogte wilt blijven van de toekomstige edities van de Winter School, geef u dan op via dit webformulier.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.