Update TOP25raster Kadaster beschikbaar

2 april 2012

De update 2010-2012 van het digitaal topografisch bestand TOP25raster van het Kadaster is toegevoegd aan de collectie van EASY.

TOP25raster geeft het kaartbeeld van de topografische kaartserie 1:25 000. TOPraster-producten worden geautomatiseerd afgeleid vanuit het geografisch basisbestand 1:10 000. Hiermee vormen zij de ideale oplossing voor analyses of applicatie-ontwikkeling in GIS, CAD en Desktop Mapping waarbij de kaart als ondergrond en referentie functioneert. Het TOP25raster wordt in een cyclus van twee jaar geactualiseerd.

Kadasterbestanden zijn via DANS kosteloos beschikbaar voor studenten en medewerkers van universiteiten en hogescholen in Nederland, of medewerkers van een KNAW of NWO instituut. Overige gebruikers kunnen contact opnemen met het Kadaster. Kadasterbestanden zijn zeer omvangrijk en om die reden niet online beschikbaar. Via EASY kunt u levering van het bestand op DVD aanvragen. Het is belangrijk dat de aanvragen gedaan worden met gebruikmaking van het officiële e-mail adres van de universiteit of instelling waar u studeert of werkt.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over EASY en de collecties contact op met DANS.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.