Talentendag voor vrouwelijke wetenschappers

25 juli 2012

Voor de wetenschap is diversiteit onontbeerlijk. Om vrouwelijke wetenschappers te helpen met hun carrière in de universitaire wereld en de doorstroom van vrouwelijke wetenschappers naar hogere posities te verbeteren, organiseren de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) en het Landelijk Netwerk Vrouwelijke Hoogleraren (LNVH) een speciale talentendag.

Op 11 oktober kunnen vrouwelijke wetenschappers workshops volgen, kennismaken met rolmodellen, informatie inwinnen over het aanvragen van subsidies en natuurlijk netwerken met elkaar. NWO en LNVH hopen rond de 500 vrouwen te mogen verwelkomen in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Meer informatie
De talentendag is speciaal voor vrouwen werkzaam in de wetenschap (postdocs, universitair (hoofd)docenten, hoogleraren) en voor (universitaire) beleidsmedewerkers die zich met diversiteitsbeleid bezighouden. Deelname kost 30 euro, inclusief lunch en borrel. Het evenement vindt plaats op donderdag 11 oktober in de Beurs van Berlage te Amsterdam. Meer informatie over het programma en het inschrijfformulier voor deze dag vindt u op www.nwo.nl/pumpyourcareer.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.