Speelmoment DANS-Data Kwartet: donderdag 4 juni 16:30

25 mei 2020

Omdat de huidige omstandigheden het niet toelaten het fysieke DANS-datakwartet te spelen, heeft DANS een gesimplificeerde onlineversie van het spel ontwikkeld.

Op deze manier is het nog steeds mogelijk het spel met je collega’s, vrienden of familie te spelen. Speel het spel via deze link. Het spel is in meerdere talen te spelen.

Omdat het spel alleen met meerdere deelnemers tegelijk te spelen is, organiseert DANS op donderdag 4 juni om 16:30 een speelmoment. Op deze manier weten spelers zeker dat zij medespelers zullen hebben.

Uitleg

  1. Ga naar het online kwartet via deze link.
  2. Het kwartet is alleen beschikbaar in een multiplayer-modus, je speelt altijd tegen elkaar. De eerste persoon in een nieuw potje kan kiezen of deze uit 2, 3 of 4 personen bestaat.
  3. Het spel vult automatisch openstaande spellen aan met nieuwe spelers.
  4. Als je de eerste speler bent, selecteer het aantal deelnemers en voer je naam in. Wacht nu op de andere spelers.
  5. Als je niet de eerste speler bent, voer je naam in. Wacht nu op de andere spelers.
  6. Zodra een pot vol zit en iemand zich aanmeldt, dan wordt een nieuwe pot gestart (die de eerste speler van de pot kan beheren).
  7. Alle spelers delen dus dezelfde link, op aanmeld volgorde worden de spelers verdeeld over de potjes.
  8. Het kan in theorie zijn (als je de link met veel mensen deelt) dat je niet met de spelers naar keuze in het potje terecht weet te komen.
  9. Als alle spelers zijn aangemeld kan het spel beginnen.

Bestellen

Wil jij een fysieke en nog mooiere versie van het kwartet bemachtigen? Bestel ze gratis via het online formulier op deze pagina of haal ze bij evenementen waar DANS aanwezig is! Het kwartet is in het Engels. Klik hier om het DANS-datakwartet (.pdf) te downloaden. Deel je ervaring en volg de ervaring van anderen via #DANSdatagame.

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie over het kwartet de informatiepagina op de website van DANS.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.