Oefenbijeenkomst voor aanvragen subsidie digitalisering

19 april 2007

Op donderdag 24 mei 2007 organiseert SenterNovem in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) het gratis evenement ‘Digitaal Verhaal’, bedoeld om bezoekers praktisch verder te helpen met hun subsidieaanvraag voor de regeling ‘Digitaliseren met beleid’.

Die regeling van OCW is bedoeld voor culturele erfgoedinstellingen die hun collecties beter digitaal toegankelijk, vindbaar en bruikbaar willen maken. In 2007 is hiervoor bijna € 4 miljoen beschikbaar.
‘Laat u prikkelen door inspirerende voorbeelden, ontdek handige ICT-tools en waan u in de wereld van de media experience, de digitale ontdekkingsreis van het NIBG!’, roept Senter Novem op in een persbericht.
De bijeenkomst vindt plaats in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. Het begint om 13.30 uur en eindigt om 18.10 met wat de organisatoren een ‘aangeklede borrel’ noemen.
In de eerste, plenaire, helft van het programma worden bijdragen verwacht van directeur Marjan Scharlo van het Teylers museum over samenwerkingsvormen bij digitaliseringsprojecten en directeur Ton van Mill van het management- en consultancybureau Two Minds over nieuwe technieken en tools.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.