NWO Voorlichtingsbijeenkomst VI op 14 september

3 augustus 2012

Hoe hoog zijn de subsidiebedragen? Welke tips hebben laureaten? Wat schrijf ik wel op en wat niet? Deze en andere vragen worden op 14 september beantwoord tijdens de NWO Voorlichtingsbijeenkomst VI voor Veni, Vidi en Vici.

De ochtend is bedoeld voor de disciplines Alfa/Gamma en de middag voor Bèta/Leven. Het bijwonen van de bijeenkomst is gratis, aanmelden is verplicht en kan via de website van NWO. Op deze site staat ook het uitgebreide programma. De voertaal tijdens de bijeenkomst is Engels. De bijeenkomst vindt plaats in het NWO-gebouw aan de Laan van Nieuw Oost-Indië 300 in Den Haag.

Vernieuwingsimpuls
De Voorlichtingsbijeenkomst VI is een uiting van de Vernieuwingsimpuls van NWO. Met de ‘Vernieuwingsimpuls’ richt NWO zich met drie persoonsgebonden subsidievormen op verschillende fasen in de wetenschappelijke carrière van onderzoekers: Veni (pas gepromoveerd), Vidi (ervaren) en Vici (professorabel). Het doel van de Vernieuwingsimpuls is vernieuwing van het wetenschappelijk onderzoek. Talentvolle, creatieve onderzoekers krijgen de gelegenheid hun onderzoek uit te voeren en zo in of door te stromen bij de wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. De doelgroep voor de Vernieuwingsimpuls zijn excellente onderzoekers (m/v, behorend tot de beste 10-20% van hun populatie).

Meer informatie
Meer informatie over de Vernieuwingsimpuls en de Voorlichtingsbijeenkomst VI staat op de website van NWO.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.