Lezing ‘Mining, Mapping, and Accelerating Science and Technology’

2 mei 2012

Op 6 juni organiseert DANS de lezing ‘Mining, mapping and accelerating Science and Technology’. Tijdens deze lezing zal Katy Börner, huidig Visiting Professor bij de KNAW, meer vertellen over BigData analyse en het complexe karakter van de onderzoekswereld. De lezing heeft als doel om ons wetenschappelijke begrip van de werking van wetenschap en technologie te vergroten.

Bovendien vertelt Katy over nieuwe benaderingen en handvatten die toegang tot informatie, netwerken van onderzoekers en onderzoeksmanagement helpen verbeteren. De middag wordt afgesloten met een overzicht van dataservices en handvatten ontworpen door de Cyberinfrastructure for Network Science Center op het gebied van het visualiseren van onderzoeksdata.

Meer informatie
De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 6 juni van 15:00 tot 17.00 uur bij de KNAW, Het Trippenhuis, Kloveniersburgwal 29 in Amsterdam. De entree is vrij en de zaal is geopend vanaf 14.30 en aansluitend aan de lezing is er een receptie. Deze middag worden in het Trippenhuis ook delen van de ‘Places and Spaces exhibition’ getoond. Vanwege het beperkte aantal plaatsen verzoeken wij u vriendelijk u online aan te melden. Kijk voor meer informatie op onze site of neem contact op met Andrea Scharnhorst, hoofd e-research bij DANS.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.