Lancering van nieuwe COAR website

24 november 2011

De Confederatie van Open Access Repositories (COAR) heeft een nieuwe website: www.coar-repositories.org gelanceerd. Naast de nieuwe content, extra functionaliteit, en een geactualiseerde ‘look and feel’ geeft de website input van leden.

De site bevat online discussies gehost door werkgroepen, ? gepubliceerde documenten van COAR werkgroepen, alsook een overzicht van de leden en partners en aankondigingen van komende evenementen. Verder geeft de site de mogelijkheid om een RSS-feeds te volgen?.????

Norbert Lossau, voorzitter van COAR, reageerde: “We lanceren de nieuwe COAR website met grote vreugde. Bij een uitbreidend lidmaatschap is deze nieuwe infrastructuur zeer waardevol. Zo zijn we beter voorbereid om ook aan de toekomstige behoeften te kunnen voldoen.”

Over COAR

COAR, de Confederation of Open Access Repositories, is een jonge vereniging van repository initiatieven, opgericht in oktober 2009. COAR verenigt meer dan 60 leden en partnerorganisaties uit 24 landen uit heel Europa, Latijns-Amerika, Azië en Noord-Amerika. De missie van COAR is het verbeteren van de zichtbaarheid en de toepassing van onderzoeksresultaten door middel van wereldwijde netwerken van Open Access repositories.

Meer informatie
Bezoek de COAR website voor meer informatie over COAR en de leden en partners. Geïnteresseerd in samenwerking? Neem contact op met COAR via office at coar-repositories.org.

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.