iPres 2022 opent Early Bird registratie

21 april 2022

De Early Bird registratie voor iPres 2022 International Conference is geopend! Registreer nu om jouw plaats veilig te stellen en te profiteren van het Early Bird tarief.

Over het programma

iPres 2022 biedt een fysiek en een online programma, met workshops over duurzame toegankelijkheid van digitaal materiaal, tutorials, paper presentaties, paneldiscussies, een bake-off, posters en professionele bezoeken (zowel fysiek als virtueel) aan Schotse erfgoedinstituten. Dit jaar draagt de conferentie de titel Data For All, For Good, Forever: Let Digits Flourish.

De conferentie nodigt uit tot nadenken en debatteren over hoe duurzame toegankelijkheid van digitaal materiaal zowel gemeenschappen, ecologieën, economieën als ideeën kan ondersteunen, zodat ook die kunnen floreren. iPres 2022 heeft boeiende keynotes in petto, die binnenkort bekend worden gemaakt.

Ondersteunde deelname

iPres 2022 wil zoveel mogelijk mensen in staat stellen de conferentie in september bij te wonen, online of onsite. Er zijn financieringsmogelijkheden beschikbaar gesteld die de registratie- en reiskosten zullen verlagen voor deelnemers die anders misschien niet kunnen deelnemen. Bekijk hier de mogelijkheden.

Over iPres

iPres is de belangrijkste en langstlopende reeks conferenties over duurzame toegankelijkheid van digitaal materiaal. Sinds 2004 zijn er jaarlijkse iPres conferenties georganiseerd over de hele wereld op vier continenten. In de loop van vijf dagen, tussen 12 en 16 september 2022, vindt iPres 2022 plaats in het indrukwekkende Technology & Innovation Centre in Glasgow, Schotland. Deelnemers op afstand hebben toegang tot een uitgebreid online programma. Lees er hier meer over.

Registreer nu als Early Bird voor iPres 2022!

Maak gebruik van het Early Bird aanbod en registreer je nu voor de 18e conferentie op iPres 2022, online of in Glasgow, Schotland.

iPres2022

Heb je vragen over dit bericht?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.