Event datum:

12 oktober 2023

Locatie: DANS kantoor, Den Haag

DANS en SURF nodigen je uit om je aan te melden voor een eendaagse workshop ter introductie van de European Open Science Cloud (EOSC) en de plaats daarvan in het Nederlandse onderzoekslandschap. Deze eendaagse training geeft een overzicht over de huidige EOSC-ontwikkelingen en hoe deze ontwikkelingen het onderzoekslandschap en data management in Nederland beïnvloeden.

De workshop bevat praktische sessies en laat je kennismaken met bestaande EOSC-hulpmiddelen zoals het EOSC-portaal en de Knowledge Hub. Op deze manier leer je hoe je EOCS voor hun onderzoek(ers) kunnen gebruiken. Deze workshop is bedoeld voor data stewards en vergelijkbare rollen, en Open Science voorstanders.

De workshop vindt plaats op locatie (niet online) bij DANS in Den Haag (naast treinstation Laan van NOI). De voertaal is Engels en voor koffie en lunch wordt gezorgd.

We hebben het maximum aantal deelnemers bereikt. Zet jezelf op de wachtlijst door een e-mail te sturen met het verzoek om op de wachtlijst gezet te worden. Heb je vragen over dit event?

Je naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kim Ferguson Ph.D.

Research Data Management Specialist