U bent hier: Home > Actueel > Oktobernummer E-data & Research verschenen

Oktobernummer E-data & Research verschenen

Lees de succesverhalen over het delen van data. Met in dit nummer onder andere aandacht voor: wetgeving houdt de digitalisering van erfgoed niet bij; vijf jaar Research Data Alliance en digitale tools voor middeleeuwse handschriften.

E-data & Research is een nieuwsbrief over data en onderzoek in de alfa- en gammawetenschappen. Het blad biedt nieuws en informatie voor onderzoekers en studenten en eenieder die zich betrokken voelt bij de ontwikkelingen in opslag en hergebruik van digitale onderzoeksdata. E-data & Research verschijnt drie keer per jaar en wordt mogelijk gemaakt door: CentERdataCLARIAHDANSHuygens ING, de Koninklijke Bibliotheek en het Rijksmuseum. Op de website edata.nl staan alle uitgebrachte nummers. De digitale versie is daar nu al beschikbaar; de papieren E-data & Research zal in de week van 16-20 oktober verspreid worden.

Gratis E-data & Research ontvangen?

Een gratis abonnement op E-data & Research kunt u aanvragen door een e-mail te sturen naar de redactie. Tot dat adres kunt u zich ook wenden voor vragen of suggesties voor artikelen. De volgende E-data & Research verschijnt in februari.

Gepubliceerd op: 13-10-2017