U bent hier: Home > Actueel > > E-data & Research oktober 2020 verschenen

E-data & Research oktober 2020 verschenen

Lees de succesverhalen over het delen en hergebruiken van data in de nieuwste E-data & Research. Met in dit nummer onder andere: effecten COVID-19 overal voelbaar, PDI-SSH investeert in digitale infrastructuren en digitale mogelijkheden veranderen sociaalwetenschappelijk onderzoek.

E-data & Research is de nieuwsbrief over data en onderzoek in de alfa- en gammawetenschappen. Het blad bevat artikelen voor onderzoekers en studenten en eenieder die zich betrokken voelt bij de ontwikkelingen in opslag en hergebruik van digitale onderzoeksgegevens.

E-data & Research verschijnt drie keer per jaar en wordt mogelijk gemaakt door: CentERdataCLARIAHDANSKNAW Humanities Cluster, de Koninklijke BibliotheekODISSEI en het Rijksmuseum. Op de website edata.nl staan alle uitgebrachte nummers. De digitale versie is daar nu al beschikbaar; de papieren E-data & Research wordt volgende week verspreid. 

Gratis E-data & Research ontvangen?

Een gratis abonnement op E-data & Research kunt u online aanvragen. Voor vragen of suggesties voor artikelen kunt u contact opnemen met de redactie via edata@dans.knaw.nl, ook als u het blad tijdelijk op een ander adres wilt ontvangen. De volgende E-data & Research verschijnt in februari.

Gepubliceerd op: 12-10-2020