Nieuws

Nieuws

Call for proposals voor de Web Archiving Conference

Call for proposals voor de Web Archiving Conference

Het International Internet Preservation Consortium (IIPC) organiseert de Web Archiving Conference (WAC) in samenwerking met de Bibliothèque et Archives Nationales de Québec (BAnQ) op 12 en 13 mei 2020. Proposals voor de conferentie kunnen worden ingediend tot 1 december 2019.

Ook in EASY: Wereld Televisie Dag

Ook in EASY: Wereld Televisie Dag

De Verenigde Naties hebben 21 november uitgeroepen tot 'Wereld Televisie Dag' (World Television Day). Een dag waarop extra aandacht besteed wordt aan culturele uitwisseling die gericht is op vrede, veiligheid en economische en sociale ontwikkeling. In EASY is allerlei data te vinden over televisie en mediagebruik.

DANS bij Sharing is Caring-conferentie

DANS bij Sharing is Caring-conferentie

Op 22 november vindt de Sharing is Caring-conferentie plaats bij het Rijksmuseum in Amsterdam. Tijdens de conferentie delen erfgoedinstellingen hun ideeën en best practices op het gebied van digitale collecties en open data.

Volg DANS ook via Twitter

Via @DANSKNAW informeren we u graag over beschikbare datasets, resultaten uit projecten en andere recente ontwikkelingen op het gebied van duurzame toegang tot digitale onderzoeksgegevens. 

Agenda